Piekrītu, ka pavasaris ir labs gadalaiks, lai izdarītu pozitīvas izmaiņas ēdienkartē un, pateicoties labākiem laikapstākļiem, vairāk pievērstos arī fiziskajām aktivitātēm svaigā gaisā. Bet! Te atkal jāparunā par galējību grāvjiem, kuros nebūtu vēlams iekrist…
Piemēram, izdarīt ļoti krasas izmaiņas, pārtiekot tikai no salātlapām un bērzu sulām.
Jāņem vērā, ka ķermenis pēc garās rudens un ziemas sezonas ir ne tikai drusku apvēlies, bet, iespējams, arī noguris un izslāpis pēc saules un vitamīniem.
Tāpēc izmaiņas ēdienkartē jāievieš saprātīgi — tā, lai organismam neradītu stresu.
VAIRĀK RECEPŠU UN PADOMU – GRĀMATĀ “LOLITAS LABĀKĀS RECEPTES”!
Sastāvdaļas zupai ar diedzētiem graudiem (6 porcijas)
(l porcija —153 kcal)
0,5 kg garenos gabaliņos sagrieztas vistas filejas
1,51 ūdens
1 sasmalcināts sīpols
2 cm smalkās šķēlītēs sagrieztas svaiga ingvera saknes
100 g pēc iespējas smalkāku makaronu
50 g spinātu (der arī saldēti)
1 selerijas kāts
100 g diedzētu pupiņu vai citu diedzējumu (pēc izvēles) sojas mērce pipari piparmētru lapiņas
Pagatavošana
Sagrieztās sastāvdaļas (vistu, ingveru, sīpolu) vāra, nobeigumā pievieno spinātus, makaronus, diedzētas pupiņas un zaļumus.
Jus varat maksat par 40% mazak par elektroenergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu – https://u.nu/hedp Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!