Ļoti maigas un gardas zivju kotletītes ar kartupeļiem – var teikt, tas ir ēdiens “Divi vienā!”
Sastāvdaļas
500 g kartupeļu
500 g heka filejas
2 vidēja lieluma sīpoli
4 ēdamkarotes augu eļļas
7 – 8 ēdamkarotes rīvmaizes
2 ēdamkarotes kapātu zaļumu
Sāls, malti melnie pipari – pēc garšas
Pagatavošana
Kartupeļus novāra ar visu mizu, notīra, kamēr karsti.
Sīpolu sīki sagriež un apcep uz pannas.
Kartupeļus, heka fileju un otru sīpolu samaļ galas mašīnā vai sasmalcina virtuves kombainā.
Pievieno apceptos sīpolis, sāli, piparus un sagrieztas dilles.
Rūpīgi samaisa, veido kotletītes, apviļā tās rīvmaizē un cep augu eļļā gatavas.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Vistas kotletītes ar auzu pārslām. + Kotlešu izlase!
Kādus sīpolus labāk pievienot kotletēm? + Kotlešu pavārgrāmata
Kapātas vistas filejas kotletītes ar sieru. + Vēl piecas vieglas receptes!
Asprātīgās kartupeļu un gaļas kotletītes “Divi vienā”. + Vēl desmit kotlešu receptes!