Sastāvdaļas
1 ēdamkarote koriandra
2 vistas filejas
2 ēdamkarotes augu eļļas
1 ēdamkarote cukura
1 ēdamkarote sojas mērces
Sāls pēc garšas
1 daiviņa ķiploka
Čili pēc garšas
Pagatavošana
1. Dziļā bļodā apvieno sijas mērci, koriandru, cukuru un augu eļļu, rūpīgi samaisa. Izspiež ķiploku caur presi un pievieno marinādei, pieliek sāli, piparus un samaisa.
2. Fileju sagriež strēmelītēs.
3. Uz katra iesma gaļu sasprauž “ermoņikā” un iemērc marinādē.
4. Gaļu un marinādi pārsedz ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 2 stundām.
5. Cep uz grila vai līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.
Labu apetīti!