• Iepriekšējā dienā gatavotu ceptu vistas vai tītara krūtiņu pasniedziet ar zaļajiem salātiem ar tādām piedevām kā dārzeņi, zirnīši, valrieksti, ciedru rieksti, rozīnes, dzērvenes vai siers. Pievienojiet vienkāršu balzametiķi.
• Pāri palikušu vistas gaļu un dārzeņus var pārvērst lieliskā vistas gaļas pīrāgā. Pagatavojiet biezu mērci ar pienu, miltiem un sviestu, pievienojiet nedaudz sāls un piparu.
Iejauciet tajā kubiņos sagrieztu vistas gaļu un pāri palikušos sautētos dārzeņus, lejiet viegli ietaukotā cepamajā formā. Pārsedziet ar gatavu mīklas loksni, sānos nostipriniet, lai neatvērtos. Iegrieziet mīklā dažus caurumiņus ventilācijai un cepiet, kamēr zeltaini brūns.
• Vārīti graudaugi ir barojoša un sātīga piedeva jebkurai zupai.
Grauzdiņi no pāri palikušas maizes papildina svaigus salātus vai biezzupas.
Бpocить кypить нaвceгда всего за день? Лeгкo, нo только этим дедовским методом – http://kakvsssr.club/ Излeчит дaжe опытных курильщиков с 30-40 летним стажем. Кypил 26 лет пo пaчкe-полторы вдeнь, но бросил без физический и моральных усилий за 1 день!x