Vistas salāti “Ideāls svars”. Laipni lūgti vakariņās!

23-02-2018

salat_cezar_s_kuricei_i_suharikami-288738


Sastāvdaļas
100 g vārītas vistas filejas
100 g lapu salātu
1 cieti vārīta ola
2 tomāti
2 gurķi
100 g jogurta
Ķiploki pēc garšas

Pagatavošana
Jogurta mērcei sajauc jogurtu ar saspiestu ķiploku.

Salātus saplucina ar rokām dziļā bļodā, sagriež tomātu lielos gabalos, gurķus – četrās daļās gareniski, pēc tam 2 cm gabaliņos.

Pievieno sāli, gandrīz visu mērci, dažus pilienus atstājot pasniegšanai, un rūpīgi samaisa.

Liek lielā šķīvī, virsū kārto 0,5 cm biezos medaljonos sagrieztu fileju un olu, kas sagriezta četrās daļās.

Pēc tam uz filejas un olas uzpilina atlikušo mērci. Uzreiz pasniedz.