Vistas fileja zeltainā rīvmaizes un rīvēta siera garoziņā izdodas ļoti garšīga.
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Aktīvais (vajadzīga jūsu klātbūtne): 10 minūtes
Porcijas 4
Sastāvdaļas
120 g sviesta
3 vistas krūtiņas filejas
60–70 g parmezāna
120–150 g rīvmaizes
1 tējkarote sāls
1 tējkarote kaltēta timiāna
1 ēdamkarote kaltēta bazilika
Pagatavošana
1․ Sviestu liek bļodiņā vai katliņā, novieto virs katliņa ar karstu ūdeni un maisa, kamēr tas izkusis.
2․ Fileju sagriež 3 – 4 cm biezos gabaliņos.
3․ Sieru sarīvē uz smalkas rīves. Sajauc ar rīvmaizi, sāli, timiānu un baziliku.
4․ Vistas gabaliņos pa vienam pamērcē kausētā sviestā, pēc tam apviļā panējumā.
5․ Liek vienā kārtā uz pannas, kas pārziesta ar eļļu, un cep aptuveni 20 minūtes 180 °С temperatūrā.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Maigi un kraukšķīgi vistas nageti. + Vēl piecas fiksās vakariņu receptes!
Vistas nageti kefīra marinādē. + Vēl četras vilinošas nagetu receptes!
Vistas nageti, mājās gatavoti. Bērni būs sajūsmā!
Vistas nageti dietologa Dikāna gaumē
Vistas filejas nageti mājas gaumē. FOTORECEPTE
Vistas fileja pašgatavotā ananasu mērcē. + Vēl desmit idejas vistas gaļas ēdieniem!