Vistas fileja ar apelsīniem un sēnēm. Veselīga un garda maltīte!

04-12-2017

vista1


Ja vēlies ierobežot kaloriju uzņemšanu, tomēr neesi gatava ievērot drastiskas diētas, visbiežāk pietiek prātīgi izvēlēties ēdienus – gan brokastis, gan pusdienas, vakariņas un uzkodas var būt ar zemu kaloriju saturu, bet tai pat laikā garšīgas, aromātiskas un sātīgas. Piedāvājam veselīgas vistas filejas recepti!

Sastāvdaļas
1 kg vistas filejas
200 g svaigu šampinjonu
1 apelsīns
50 g siera ar pazeminātu tauku saturu
Sāls, karijs, citas garšvielas – pēc vēlēšanās

Pagatavošana
Vistas krūtiņas sadala divās daļās un apcep sakarsētā pannā no abām pusēm 2 minūtes (vai apvāra).

Šampinjonus sagriež šķēlītēs un apcep.

Apelsīnus nomizo un sadala daiviņās.

Sieru sagriež plānos salmiņos.

Cepamajā formā liek apceptās krūtiņas, apelsīnus un sēnes. Pārkaisa ar sieru.

Cep 180 grādu temperatūrā aptuveni 20 minūtes.