
Foto – Pixabay
Sastāvdaļas
300 g šampinjonu vai meža sēņu
2 kabači
2 tomāti
100 g liesa siera
3 ēdamkarotes dabīga jogurta
Sāls, garšvielas – pēc vēlēšanās
Pagatavošana
Tomātus sagriež ripiņās.
Liek dziļā katlā, pievieno sāli, samaisa un atstāj uz 10-15 minūtēm, lai notecētu liekā sula.
Sēnes sagriež un apcep gatavas. Pievieno sāli un piparus.
Kabačus kārto uz cepamās pannas, kas ieziesta ar sviestu.
Cep 180 grādos aptuveni 20 minūtes.
Kad kabači gatavi, pārliek tos ar eļļu ieziestā pannā. Pārkaisa ar pipariem. Tad liek ceptās sēnes,
pārlej ar jogurtu.
Virsū liek vēl vienu cepto kabaču kārtu un pārsedz ar tomātu ripiņām, pārkaisa ar pipariem.
Pēdējo uzkaisa rīvēto sieru un atkal liek cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.
Labu apetīti!