Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Sarežģītība: vienkārši
Sastāvdaļas
600 g kalmāru
1 glāze piena
200 g miltu
Sāls, pipari pēc garšas
2 olas
Pagatavošana
1. Kalmārus vispirms kārtīgi nomazgā.
2. Katliņā ielej ūdeni un uzvāra.
3. Liek tajā kalmārus, vāra 2 minūtes.
4. Noņem kalmāriem ādiņu.
5. Sagriež gredzentiņos.
6. Bļodā sajauc miltus ar pienu, sakuļ ar slotiņu.
7. Pievieno olas baltumus, sāli un piparus, vēlreiz sakuļ.
8. Sakarsē pannā augu eļļu.
9. Kalmārus apviļā mīklā un apcep uz pannas.
Gatavs – labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ: SĪPOLU GREDZENTIŅI MĪKLĀ