Varen gardi kalmāru gredzentiņi mīklā. + Divas citas gredzentiņu receptes!

08-11-2019

Screenshot_256

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Sarežģītība: vienkārši

Sastāvdaļas
600 g kalmāru
1 glāze piena
200 g miltu
Sāls, pipari pēc garšas
2 olas

IZMĒĢINI ARĪ ĀBOLU GREDZENTIŅUS MĪKLĀ!

Pagatavošana
1. Kalmārus vispirms kārtīgi nomazgā.

2. Katliņā ielej ūdeni un uzvāra.

3. Liek tajā kalmārus, vāra 2 minūtes.

4. Noņem kalmāriem ādiņu.

5. Sagriež gredzentiņos.

6. Bļodā sajauc miltus ar pienu, sakuļ ar slotiņu.

7. Pievieno olas baltumus, sāli un piparus, vēlreiz sakuļ.

8. Sakarsē pannā augu eļļu.

9. Kalmārus apviļā mīklā un apcep uz pannas.

Gatavs – labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ: SĪPOLU GREDZENTIŅI MĪKLĀ