Mutē kūstoši cepumiņi, ļoti viegli pagatavojami, bet izskatās skaisti un garšo lieliski. Šokolādes glazūra padara tos īpaši skaistus un mutē kūstošus.
Sastāvdaļas
230 g sviesta
85 g pūdercukura
250 g miltu
1 pilīte sarkanās pārtikas krāsvielas
100 g baltās šokolādes
Pagatavošana
1․ Ar mikseri sakuļ sviestu un pūdercukuru viendabīgā, gaisīgā masā.
2․ Pievieno izsijātus miltus un ātri iemaisa mīklu.
3․ Izveido no mīklas bumbu un liek ledusskapī uz 1 stundu.
4․ Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °С. Izklāj pannu ar cepamo papīru.
5․ Mīklu izrullē plānā plāksnē un izspiež sirsniņas formas cepumus.
6․ Liek uz pannas un cep sakarsētā cepeškrāsnī 12–15 minūtes zeltaini brūnus.
7․ Balto šokolādi salauza nelielos gabaliņos un izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī.
8․ Pievieno šokolādei krāsvielu un rūpīgi izmaisa. Ar glazūru rotā cepumiņus.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES
Cepumiņi ar biezpiena pildījumu. + Vēl piecas kārumu receptes!
Cepumu torte ar šokolādes glazūru. + Vēl desmit kūkas bez cepšanas!
Svētki nāk, “riktējam” smilšu mīklu cepumiem un kūkām! Nekļūdīga recepte
Cepumi “Austiņas” ar “Nutella” krēmu. Ļoti vienkārša receptīte!
Banānu cepumiņi “Saldā brīvdiena”
Brīnumgardi un veselīgi banānu cepumiņi
Cepumiņi ar medu, ingveru un pipariem “Pikantais kraukšķis”
Auzu pārslu cepumiņi ar rīvētu ābolu un biezpienu
Kefīra cepumiņi ar kanēli. Iespējams, vienkāršākā recepte pasaulē!
Superplānie auzu pārslu cepumiņi “Mežģīnes”