
Ekrānuzņēmums
Noguris no klasiskajiem salātiem? Pārbaudiet šo neparasto garšu kombināciju.
Pagatavošanas laiks
Kopā 25 min.
Aktīvais (nepieciešama jūsu līdzdalība) 7 min.
Porciju skaits 3
Sastāvdaļas
Vistas olas 6 gab.
Saldskābā ābolu masa ½-1 gabals
Marinēti gurķi 2-3 gab.
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Majonēze 3 ēd.k. karotes
Svaiga citrona sula 1 tējk.
Daži zaļie lociņi
Pagatavošana
1․ Uzvāra cieti vārītas olas. Atdzesē.kā un cik ilgi vārīt cieti vārītas olas
2․ Noņemiet miziņu un serdi no ābola.
3․ Sagrieziet olas, gurķus un ābolu nelielos, apmēram vienāda lieluma gabaliņos. Lociņus sasmalcina.
4․ Visu sajauc kopā, sāli un piparus.
5․ Sajauc majonēzi un citrona sulu. Sajauciet salātus.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Salāti ar garnelēm un granātābolu sēkliņām. + Vēl piecas salātu receptes!
Kartupeļu salāti ar olām, gurķiem un seleriju. + Vēl piecas kartupeļu salātu receptes!
Ko pievienot siļķei kažokā, lai slavenie salāti izdotos vēl gardāki. + Receptes
Salāti “Milāna”. + Salātu pavārgrāmata – populāras receptes, kas rotās svētku galda!
Latviskais rasols ar tomātiem, zaļajiem zirnīšiem un olām. + Vēl desmit salātu receptes!