Vācu olu salāti ar ābolu un gurķiem. + Salātu pavārgrāmata!

21-01-2025

Ekrānuzņēmums

Noguris no klasiskajiem salātiem? Pārbaudiet šo neparasto garšu kombināciju.

Pagatavošanas laiks

Kopā 25 min.
Aktīvais (nepieciešama jūsu līdzdalība) 7 min.
Porciju skaits 3



Sastāvdaļas

Vistas olas 6 gab.

Saldskābā ābolu masa ½-1 gabals

Marinēti gurķi 2-3 gab.

Sāls pēc garšas

Malti melnie pipari pēc garšas

Majonēze 3 ēd.k. karotes

Svaiga citrona sula 1 tējk.

Daži zaļie lociņi

Pagatavošana

1․ Uzvāra cieti vārītas olas. Atdzesē.kā un cik ilgi vārīt cieti vārītas olas

2․ Noņemiet miziņu un serdi no ābola.

3․ Sagrieziet olas, gurķus un ābolu nelielos, apmēram vienāda lieluma gabaliņos. Lociņus sasmalcina.

4․ Visu sajauc kopā, sāli un piparus.

5․ Sajauc majonēzi un citrona sulu. Sajauciet salātus.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Salāti ar garnelēm un granātābolu sēkliņām. + Vēl piecas salātu receptes!

Kartupeļu salāti ar olām, gurķiem un seleriju. + Vēl piecas kartupeļu salātu receptes!




Ko pievienot siļķei kažokā, lai slavenie salāti izdotos vēl gardāki. + Receptes

Salāti “Milāna”. + Salātu pavārgrāmata – populāras receptes, kas rotās svētku galda!

Latviskais rasols ar tomātiem, zaļajiem zirnīšiem un olām. + Vēl desmit salātu receptes!