Sastāvdaļas
Sagatavošanas laiks: 40 minūtes
50 g lociņu
Citrona sula pēc garšas
150 g gurķu
½ glāzes rīsu
Sāls pēc gāršas
120 g tunča eļļā
150 tomātu
Malti melnie pipari
Pagatavošana
Ļoti garšīgi un veselīgi salāti ar tunci un rīsiem. Var pasniegt kā vieglas pusdienas.
1. Vispirms novāra rīsus, pievieno sāli, atdzesē.
2. Nomizo gurķus, sagriež kubiņos.
3. Nomizo tomātus, sagriež kubiņos.
4. Ļoti sīki sagriež sīpolu.
5. Šķīvī saspaida tunci.
6. Tuncim pievieno gatavos rīsus, rūpīgi samaisa.
7. Pēc tam pievieno dārzeņus.
8. Pēc garšas pievieno sāli un piparus, eļļu un citrona sulu.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Tunča salāti ar olu, burkāniem un sieru “Vieglums”. + Vēl piecas tunča salātu receptes!
Kārtainie tunča salāti “Pavasara tops”. Kļūs par iecienītākajiem!
Tunča salāti ar pupiņām. Vieglas vakariņas!
Kartupeļu, pākšu pupiņu un tunča salāti. Labi atslodzei!
Diētiskie tunča salāti “Nāriņa”. Tievējam garšīgi!