SASTĀVDAĻAS
4 porcijas
Sagatavošana 10 minūtes
Termiskā apstrāde 8 minūtes
Katrā porcijā ir • 574kkal • 35g proteīna • 75g ogļhidrātu, no kuriem 3g cukuru • 17g tauku, no kuriem 3g piesātināto • 5g šķiedrvielu
PAGATAVOŠANA
Mērces pannā verdošā ūdenī 3 minūtes apcep 130g saldētas saldās kukurūzas, nosusina un noliek malā.
1cm strēmelēs sagriež 4 vistas krūtiņas filejas bez ādas, katras svars aptuveni 120g.
Cepamajā pannā uz vidējas uguns sakarsē 1 ēdamkaroti olīveļļas.
Pievieno vistas filejas, 1 saspiestu ķiploka daiviņu, 1 tējkaroti paprikas un garšvielas.
Maisot cep 5 minūtes vai kamēr vista gatava. Bļodā samīca 1 šķēlēs sagrieztu lielu, gatavu avokado ar 4 ēdamkarotēm tomātu salsas.
Iemaisa kukurūzu un vistu, sadala maisījumu 8 sasildītās pilngraudu miltu tortiljās un virsū uzliek 1 tējkaroti ar kaudzi liesa crème fraîche.
Katru tortilju saloka apakšējā galā un sānos, lai izveidotos ērti paņemama paciņa.
ŠEFPAVĀRA PADOMI
! Tortiljas uzsilda mikroviļņu krāsnī, ievērojot norādījumus uz iepakojuma.