
Ekrānuzņēmums
Šim sviestam ir patīkama, smalka garša. Tas ir piemērots sviestmaizēm, kā arī papildinās makaronus, rīsus un citus ēdienus.
Gatavošanas laiks
Kopā 1 st.
Aktīvais (nepieciešama jūsu līdzdalība) 10 min.
Porciju skaits 4
Sastāvdaļas
Ķirši 50 g
Sviests 250-300 g
Sāls ½ tējk.
Pagatavošana
1․ Noskalojiet lakšus zem tekoša ūdens un smalki sagrieziet ar nazi.
2․ Sajauc mīkstinātu sviestu ar lakšiem un sāli.
3․ Izveidojiet iegarenu formu, ietiniet pārtikas plēvē un ielieciet uz stundu vai ilgāk saldētavā.
IZMĒĢINIET ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Pikantais svaigu garšaugu sviestiņš. Pagatavo mājās!
Sviests ar garšaugiem. Pikanti!
Pagatavo gardu sviestu desmit minūtēs. Parādi pigu tirgotājiem!