![](https://www.dzivei.lv/wp-content/uploads/2025/02/galas_pankukas.png)
Ekrānuzņēmums
No pankūkām, maltas gaļas un olām var pagatavot neparastu karstu uzkodu.
Gatavošanas laiks
Kopā 1 st.
Aktīvais (nepieciešama jūsu līdzdalība) 1 st.
Porciju skaits 6
Sastāvdaļas
Sīpoli 1-2 gab.
Cūkgaļas un liellopa gaļas maltā gaļa 450-500 g
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Plānas pankūkas 12-15 gab.
Kviešu milti 70-80 g
Olas 4-5 gab.
Augu eļļa pēc garšas
Pagatavošana
1․ Sarīvē sīpolus uz rupjas rīves un nedaudz nospiež, lai noņemtu lieko mitrumu.
2․ Pievieno sīpolus maltai gaļai kopā ar pusi tējkarotes sāls un pipariem, samaisa.
3․ Plānās pankūkas sagriež uz pusēm.
4․ Ņem vienu pankūkas pusi un uz tās plānā kārtā uzklāj malto gaļu, atstājot brīvu apmēram trešdaļu. Sākot no maltas gaļas puses, aptin pankūku trīsstūrī.
5․ Visus pankūku trijstūrīšus saliek tādā pašā veidā.
6․ Uz šķīvja uzber miltus. Bļodā saputojiet olas ar šķipsniņu sāls.
7․ Pannā uzkarsē eļļu uz vidējas uguns. Iemērc dažas pankūkas miltos, iemērc tās olās un liek vienā kārtā uz pannas. Cep apmēram 4 minūtes no katras puses. Laiks var nedaudz atšķirties atkarībā no pildījuma biezuma.
8․ Visas pildītās pankūkas pagatavojiet tāpat.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Pankūku lazanja – tā tik ir ideja! + Pankūku pavārgrāmata
Kartupeļu pankūciņas ar malto gaļu. Sātīgi!