Super vienkāršas gaļas pankūkas. Interesanta recepte!

12-02-2025

Ekrānuzņēmums

No pankūkām, maltas gaļas un olām var pagatavot neparastu karstu uzkodu.

Gatavošanas laiks

Kopā 1 st.

Aktīvais (nepieciešama jūsu līdzdalība) 1 st.

Porciju skaits 6



Sastāvdaļas

Sīpoli 1-2 gab.

Cūkgaļas un liellopa gaļas maltā gaļa 450-500 g

Sāls pēc garšas

Malti melnie pipari pēc garšas

Plānas pankūkas 12-15 gab.

Kviešu milti 70-80 g

Olas 4-5 gab.

Augu eļļa pēc garšas

Pagatavošana

1․ Sarīvē sīpolus uz rupjas rīves un nedaudz nospiež, lai noņemtu lieko mitrumu.

2․ Pievieno sīpolus maltai gaļai kopā ar pusi tējkarotes sāls un pipariem, samaisa.

3․ Plānās pankūkas sagriež uz pusēm.




4․ Ņem vienu pankūkas pusi un uz tās plānā kārtā uzklāj malto gaļu, atstājot brīvu apmēram trešdaļu. Sākot no maltas gaļas puses, aptin pankūku trīsstūrī.

5․ Visus pankūku trijstūrīšus saliek tādā pašā veidā.

6․ Uz šķīvja uzber miltus. Bļodā saputojiet olas ar šķipsniņu sāls.

7․ Pannā uzkarsē eļļu uz vidējas uguns. Iemērc dažas pankūkas miltos, iemērc tās olās un liek vienā kārtā uz pannas. Cep apmēram 4 minūtes no katras puses. Laiks var nedaudz atšķirties atkarībā no pildījuma biezuma.

8․ Visas pildītās pankūkas pagatavojiet tāpat.




IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Pankūku lazanja – tā tik ir ideja! + Pankūku pavārgrāmata

Pekinas pīle ar pankūkām

Pankūkas ar gaļu. Sātīgi!

Kartupeļu pankūciņas ar malto gaļu. Sātīgi!