Sastāvdaļas
1 galviņa salātu “Iceberg”
200 g konservēta tunča savā sulā vai vistas krūtiņas
6 olas
3 tomāti
Cietais siers pēc garšas
1 gurķis
1 ēdamkarote olīveļļas
Zaļumi, sāls, piparu – pēc garšas
Pagatavošana
Salātus saplucina ar rokām.
Tomātus, olas sagriež paliekos gabaliņos.
Pievieno tunci vai sagrieztu vistu.
Sieru sarīvē.
Visu sajauc un pievieno olīveļļu, sāli un piparus pēc garšas.
Lai labi garšo!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES
Kārtainie siera salāti “Piecpadsmit minūtes”. + Desmit salātu recepšu izlase!
Salāti ar šķiņķi. Liec kā sendviča pildījumu vai ietin lavašā!
Kapri salāti – garšīgs vainags! + Vēl piecas interesantu salātu receptes
Lieliski biešu salātiņi. Divas receptes – ar apelsīnu mērci un mārrutkiem