Rulete ar liellopa gaļu “Velingtons”. Maltās gaļas klasika!

20-04-2018

velingtons

Sastāvdaļas
Pagatavošanas laiks 90 minūtes
1 selerijas kāts
1 sīpols
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 burkāns
4 zariņi rozmarīna
500 g kārtainās mīklas
2 daiviņas ķiploka
1 ola
1 kartupelis
Melnie pipari pēc garšas
Sāls pēc garšas

Pagatavošana
1. Vispirms notīra visus dārzeņus un sagriež mazos kubiņos.

2. Visus dārzeņus kopā ar rozmarīnu liek uz sakarsētas pannas un apcep 10 minūtes.

3. Ļauj dārzeņu maisījumam atdzist un pievieno tam malto gaļu un garšvielas pēc garšas.

4. Nelielā bļodiņā iesit olu, pusi pievieno maltajai gaļai, samaisa.

5. Kārtaino mīklu izrullē, liek uz mīklas malas visu malto gaļu ar dārzeņiem. Satin ruleti, aizlipina malas.

6. Pārziež ruleti ar sakultu olu.

7. Cep aptuveni 1 stundu 180 grādu temperatūrā.

Labu apetīti!