
Foto – Pixabay
Sagataves 10 min
Gatavošana 10 min
Pagatavošana Viegli
Sastāvdaļas
Pankūkām
Olas 2 gab.
Piens 500 ml
Cukurs 1 ĒK
Kviešu milti 500 g
Sāls 1 šķipsna
Eļļa cepšanai 40 ml
Pildījumam
Biezpiena sieriņi 4 gab.
Ievārījums pēc garšas
Olas sajauc ar ūdeni, sāli un cukuru. Pievieno miltus un samaisa. Veidosies bieza, lipīga mīkla.
Biezajai mīklai lēnām pievieno pienu, līdz tiek iegūta plāno pankūku mīkla.
Uz sakarsētas pannas lej pilīti eļļas, kausiņu mīklas, izlīdzina un cep 1 – 2 min no katras puses.
Pankūkas pasniedz pildītas ar ievārījumu, biezpiena sieriņiem pēc katra gaumes.
Avots: “Rimi gardēži”
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS PLĀNO PANKŪKU RECEPTES!
Kartupeļu pankūkas no piena mīklas. + Pankūku pavārgrāmata!
Burkānu pankūkas: košas, gardas, veselīgas! + Vēl piecas pankūku receptes
Biezpiena un pankūku kārtojums. + Vēl piecas pankūku receptes!
1. PANKŪKAS, PLĀNAS KĀ MEŽĢĪNES
2. ŠEFPAVĀRA PADOMI, LAI PLĀNĀS PANKŪKAS IZDOTOS
3. PLĀNĀS LUTINĀŠANAS PANKŪKAS
4. PLĀNĀS UN BIEZĀS PANKŪKAS BEZ MILTIEM UN CUKURA
5. SEPTIŅI LABĀKIE PANKŪKU PILDĪJUMI