1. Vistas fileja, cietais siers, zaļumi, dabīgs jogurts.
2. Paciņa biezpiena, sāls, zaļumi, dažas ķiploka daiviņas, pāris karotes jogurta vai liesa krējuma.
3. Vārīta vistas krūtiņa, pāris daiviņas ķiploka, vārīta, ola, rīvēts siers, zaļumi, dabīgais jogurts.
4. Ar sīpoliem sacepti šampinjoni, zaļumi un 200 g kausētā siera – “Dzintars” vai cits. Asumam var pievienot sīki sagrieztus marinētus gurķīšus.
5. Svaigas sarkanās zivs gabaliņi, svaigs gurķis, zaļumi!
6. Adigejas siers, saplucināts ar rokām, Korejas burkāni, krējums un zaļumi.
7. Zivs konservi eļļā, saspaidīti ar dakšiņu, rīvēts siers, zaļumi.
8. Rīsi, ola un dabīgais jogurts ar zaļumiem.
9. Rīvētas, vārītas olas, Korejas burkāni, jogurts.
10. Apcepta maltā gaļa, rīvēts cietais siers, sīpoli un paprika.
11. Rīvēti burkāni, rīvētas bietes, ķiploka daiviņa, sauja sasmalcinātu valriekstu, krējums.
12. Ar sīpoliem apceptas sēnes, rīvēts siers, vārītas olas, zaļumi.
13. Cietais siers, sīki sagriezti sīpoli un ķiploki, melnie un sarkanie pipari. Izveido viendabīgu pastu.
14. Ceptas vistas aknas, malti pipari, dažas karotes liesa saldā krējuma sablendē, pievieno sāli un piparus, sakarsē mikroviļņu krāsnī.
15. Olīveļļā apceptus sīpolus, ķiplokus, saldos piparus, baklažānus, dažus tomātus sablendē un pilda lavašā.
Labu apetīti!