Sastāvdaļas
1 sīpols
Vairākas karotes augu eļļas
800 g vistas filejas
Dažādi zaļumi pēc vēlēšanās – pētersīļi, dilles, lociņi
Sāls pēc garšas
2 olas
500 ml kefīra
320 g izsijātu miltu
½ tējkarote sodas
1 tējkarote cukura
Pagatavošana
Sīpolu sagriež kubiņos un viegli apcep sakarsētā eļļā. Liek uz pannas nelielos gabaliņos sagrieztu vistu.
Maisot gatavo 10-12 minūtes. Noņem no uguns, pievieno sakapātus zaļumus, sāli un samaisa.
Sakuļ olas, pievieno kefīru un sakuļ vēlreiz.
Apvieno miltus, sodu, cukuru un pustējkaroti sāls.
Pievieno miltu maisījumu šķidrajām sastāvdaļām un rūpīgi samaisa. Ielej mīklā 2 ēdamkarotes eļļas un vēlreiz samaisa.
Ar eļļu ieziež cepamo formu un ieklāj tajā divas trešdaļas mīklas.
Virsū liek pildījumu, pārlej ar atlikušo mīklu un izlīdzina.
Cep aptveni 30 minūtes 180 °C.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Fitnesa pica bez mīklas. Kur slēpjas triks?
Kraukšķīgā dārzeņu pica ar sēnēm. Laba izvēle slaidajai līnijai
Fitnesa pica ar malto gaļu un dārzeņiem. Tievēsim garšīgi!