Pankūkas ar gaļu. Sātīgi!

23-01-2018

pankukas


250 g miltu
2,5 glāzes piena
3 olas
0,5 ēdamkarotes cukura
0,25 tējkarote sāls
1 ēdamkarote siltas eļļas

Pagatavošana
Sajaukt olas ar sāli, cukuru un pieliet 0,5 glāzi piena, piebērt miltus un sajukt lai būtu vienmērīga masa.

Pievienot atlikušo pienu.

Kārtīgi sakarsēt vidēja izmēra pannu un iesmērēt to ar sviestu.

Liet pannā mīklu ar attiecīga izmēra karoti, pannu griežot, lai pārklājums veidojas vienmērīgs.

No vienas puses apcepušās pankūkas liek kaudzē uz piemērotas virsmas.

Pēc tam likt tās ar apcepto pusi uz augšu un likt tajās gaļas pildījumu.

Satīt pankūkas un apcept uz pannas ar sviestu.

Pasniegt ar iemīļoto mērci.