Lieliska uzkodiņa, kas greznos ikvienu svētku galdu.
Sastāvdaļas
7 lieli šampinjoni
7 paipalu oliņas
0,5 – 1 sīpols
1 ēdamkarote augu eļļas
Sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
Šampinjoniem novelk miziņu, noņem kātiņu. Liek cepšanas formā.
Uz pannas sakarsē eļļu, apcep sīki sagrieztu sīpoli, pievieno sēņu sagrieztus kātiņus un gatavo vēl 3-5 minūtes.
Katrā šampinjona cepurītē liek pa 1 tējkarotei sīpolu un sēņu kātiņu maisījuma, sāli un piparus.
Liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.
Izņem sēnes, katrā iesit pa paipalas olai un liek cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm.