Populāro salātu veģetārā versija ar marinētiem šampinjoniem un lociņiem. Garšos ne tikai veģetāriešiem!
Sastāvdaļas
4 kartupeļi
2 burkāni
4 olas
400 veselu, marinētu šampinjonu vai citu sēņu
250 g sālītu vai marinētu gurķīšu
1 pušķītis lociņu
300 g konservētu zaļo zirnīšu
5 – 7 ēdamkarotes majonēzes
Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
1․ Kartupeļus un burkānus novāra ar visu mizu 30-40 minūtes, atdzesē un nomizo.
2․ Cieti novāra olas, atdzesē aukstā ūdenī un noloba.
3․ Sagriež kubiņos kartupeļus, burkānus, šampinjonus, sālītus gurķus un olas. Visu liek bļodā.
4․ Sīki sakapā zaļos lociņus, pievieno salātiem kopā ar zaļajiem zirnīšiem.
5․ Pievieno majonēzi, sāli un piparus, rūpīgi izmaisa.
Labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES
Olivjē salāti ar garnelēm svētku galdam. + Vēl piecas garneļu salātu recpetes!
Olivjē salāti ar liellopa gaļu. + Vēl trīs labākās rasola receptes!
Mēles salāti ar gurķi un šampinjoniem. + Vēl piecas labas salātu idejas!
Salāti ar vistu akniņām, sēnēm un gurķīti. + Vēl piecas receptes!
“Mandarīnu šoks” – pasakaini svētku salāti. + Vēl desmit salātu receptes