Olivjē salāti ar liellopa gaļu. + Vēl trīs labākās rasola receptes!

04-10-2020

Visbiežāk šos klasiskos salātus gatavo ar desu. Bet ar vārītu gaļu izdosies ne mazāk gardi, turklāt arī diētiskāk un veselīgāk. Arī garšas ziņā šos salātus daudzi izvēlēsies kā labākos.

Sastāvdaļas

500 g vārītas vai sautētas liellopa gaļas

Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

5 olas

4-5 kartupeļi

2 burkāni

3-4 sālīti gurķīši

1 bundžiņa konservētu zaļo zirnīšu

Majonēze pēc garšas

Pagatavošana

1․ Liellopa gaļu novāra mīkstu aptuveni 1 stundas laikā. 10-15 minūtes pirms šī laika beigām pievieno nedaudz sāls.

2․ Olas cieti novāra 10 minūtes, kartupeļus un burkānus – līdz gatavībai.

3․ Visas sastāvdaļas atdzesē, sagriež kubiņos kopā ar gurķiem. Pievieno zirnīšus, sāli, piparus,
majonēzi.



IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Latviskais rasols ar tomātiem, zaļajiem zirnīšiem un olām. + Vēl desmit salātu receptes!

Super ideja: dārzeņi rasolam vienā burciņā + Rasola receptes

Rasols “padomju stilā”. + Vēl trīs labas rasola receptes!