Vasarai ļoti piestāv ogu un biezpiena ruletītes lavašā – visas sastāvdaļas ir viegli pieejamas, rezultāts gards un nekaitē figūrai!
Sastāvdaļas
1 lavašs
300 g maztauku biezpiena
2 olas
150 g ogu pēc vēlēšanās (mēs izmēģinājām mellenes)
Saldinātājs – pēc garšas
Pagatavošana
Biezpienam pievieno 1 olu un olas baltumu, sajauc.
Var pievienot nedaudz saldinātāja – cukura, stēvijas vai medus.
Izklāj uz galda lavašu un liek uz tā biezpiena masu. Izlīdzina.
Virsū liek ogas un satin ruleti.
Pārliek ruleti uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru.
Virspusi ieziež ar sakultu olas dzeltenumu.
Cep 180 grādos 25-30 minūtes.
Labu apetīti!