100 gramos – tikai 58 kalorijas!
Sastāvdaļas
300 g biezpiena (9%)
2 ēdamkarotes šķidra medus
2 ēdamkarotes mannas
1 ola
2 ēdamkarotes krējuma
Naža galiņš sodas
Naža galiņš sausa rauga
Pagatavošana
1. Sablendē biezpienu, krējumu, medu, olas dzeltenumu, mannu, raugu un sodu, līdz iegūta viendabīga masa. Ļauj pastāvēt 25-30 minūtes istabas temperatūrā.
2. Olas baltumu sakuļ stingrās putās, sajauc ar pamatmīklu, līdz izveidojas viendabīga masa.
3. Cep 200 grādu temperatūrā.
4. Pasniedz ar medu, krējumu, saldo krējumu vai ievārījumu.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Biezpienmaizīte ar dubultu pildījumu. Varen laba recepte + vēl piecas idejas!
Drumstalu maize ar biezpienu. + Vēl piecas labākās biezpienmaižu receptes!
Karaliskā biezpienmaize ar kakao: vienkārši, skaisti, garšīgi!
Raibā biezpienmaize ungāru gaumē. Maigs pildījums, pasakaina glazūra!
Biezpiena torte “Trīs šokolādes”. Īstiem gardēžiem!