Pagatavošanas laiks: 50 minūtes
Sarežģītība: vidēja
Sastāvdaļas
1 paciņa vaniļas cukura
100 g ķiršu
2-3 kivi
2-3 ēdamkarotes cukura
200-250 g biezpiena
100 g šokolādes
Pagatavošana
1. Šokolādi izkausē ūdens peldē.
2. Mazas formiņas ieziež ar šokolādi tik biezā kārtā, cik biezu vēlēsies sieriņa glazūru.
3. Formiņas uz dažām minūtēm ieliek saldētavā.
4. Sablendē biezpienu ar cukuru, pievieno arī vaniļas cukuru. Sakuļ visu viendabīgā masā.
5. Kivi notīra un sagriež mazos kubiņos.
6. Ķiršus sagriež gabaliņos.
7. Kivi un ķiršu gabaliņus pievieno biezpiena masai.
8. Izņem formiņas ar desertu no saldētavas. Liek tajās biezpiena masu līdz pat malām, pārlej ar šokolādi.
9. Liek saldētavā uz 10 minūtēm.
Labu apetīti!