Sastāvdaļas
3 olas
1,5 glāze cukura
1,5 glāzes cukura
350 g krējuma siera
300 g biezpiena
1 bundžiņa vārīta iebiezinātā piena
100 g sviesta
150 g pūdercukura
2 kivi
2 banāni
150 g tumšās šokolādes (70%)
Pagatavošana
1.Gatavo biskvītu. Vēlams to pagatavot dienu iepriekš, lai būtu vieglāk sagriezt. Atdala baltumus no dzeltenumiem, trauku ar baltumiem uz 15 minūtēm ieliek ledusskapī.
2. Cukuru sadala divās daļās, un dzeltenumu sakuļ ar vienu daļu cukura, pēc tam izņem no ledusskapja baltumus un sakuļ ar otru daļu cukura krēmveidīgā masā.
3. Rūpīgi iejauc baltumus dzeltenumos, pēc tam pievieno miltus, vēlams, caur sietiņu. Krāsai un garšai
var pievienot nedaudz kakao pulvera.
4. Ieziež pannu ar eļļu un lej uz tās mīklu. Cep 180 grādos 30-35 minūtes.
5. Gatavo biskvītu var aptīt ar pārtikas plēvi vai pārklāt ar dvieli un ļaut pastāvēt vismaz 8 stundas. Pēc tam sagriež biskvītu 3 daļās.
6. Sajauc biezpienu ar vārīto iebiezināto krēmu un uzklāj uz pirmās (apakšējās) biskvīta kārtas, uz krēma liek plāni sagrieztas banāna šķēlītes, pēc tam tās pārziež ar krēmu un uzliek otru biskvītu.
7. Ķeras pie otra krēma veidošanas, tas būs otrajā kārtā un uz tortes virspuses. Sakuļ sasildītu sviestu ar pūdercukuru un pievieno saldā krējuma sieru. Izveidojas siera krēms, kuru klāj uz otrā biskvīta virsmas, liek virsū kivi šķēlītes un vēlreiz pārklāj ar krēmu. Pārsedz ar trešo biskvītu.
8. Atlikušo krēmu klāj uz tortes virskārtas un sāniem, izlīdzina ar nazi vai citu ērtu priekšmetu.
9. Tad ūdens peldē izkausē šokolādi un pārlej ar to tortes malas tā, lai šokolāde skaisti notecētu pa tās malām.
10. Tortīte ir praktiski gatava, vēl tikai jāizrotā. Var dekorēt ar apaļiem šokolādes cepumu, batoniņiem ar riekstiem, vafeļu trubiņām. Var izmantot jebkurus saldumus!
11. Torte gatava, tagad svarīgi tai ļaut pastāvēt dažas stundas, lai biskvīti piesūktos ar krēmu.
Labu apetīti un daudz laimes dzimšanas dienā!
3glāzes cukurs!!!!!Milti?????