Medus, sojas mērces un aso piparu mērcē marinēta zivs izdodas neparasti garšīga.
Pagatavošanas laiks: 2 stundas
Aktīvais (vajadzīga jūsu klātbūtne): 5 minūtes
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 citrons
1 ēdamkarote olīveļļas + cepšanai
1 ēdamkarote šķidra medus
2 ēdamkarotes sojas mērces
Pusēdamkarote aso čili piaru
2 laša steiki
Pagatavošana
1․ No citrona izspiež ēdamkaroti sulas. Sajauc ar eļļu, medu, sojas mērci un čili.
2․ Zivi liek maisiņā, pārlej ar marinādi, maisiņu aizsien un uzmanīgi sakrata. Liek ledusskapī uz aptuveni 2 stundām.
3․ Uz pannas sakarsē eļļu vidējā karstumā. Apcep zivi 2 – 3 minūtes no vienas puses, apgriež otrādi un gatavo vēl 3 – 5 minūtes.
Pagatavošanas laiks var nedaudz mainīties, tas atkarīgs no steiku biezuma.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Laša karpačo. Minimums sastāvdaļu, maksimums garšas baudījuma!
Visvienkāršākā laša pagatavošanas recepte. Neticami, cik viegli!
Laša šašliks diļļu un sinepju glazūrā
Laša salāti ar kivi. + Vēl piecas pavasarīgas receptes
Ceps lasis rozīņu mērcē. + Vēl piecas receptes ar lasīti!