Laša šašliks diļļu un sinepju glazūrā

27-05-2018

sasliks_lasis


Sastāvdaļas
2 ēdamkarotes diļļu
2 ēdamkarotes Dižonas sinepju
1 tējkarote citrona miziņu
2 tējkarotes citrona sulas
¼ tējkarote sāls
¼ maltu melno piparu
2 daiviņas ķiploka
450 g laša filejas

Pagatavošana
1. Sakarsē grilu vai mangalu.

2. Bļodiņā sajauc sīki sagrieztas dilles, sinepes, citronu sulu un miziņas, sāli, piparus un sasmalcinātus ķiplokus. Pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu zivi un samaisa.

3. Saver zivs gabaliņus uz koka nūjiņām un liek uz restēm, kas ieziestas ar eļļu. Cep 3 minūtes no katras puses līdz gatavībai. Pasniedz ar citrona šķēlītēm.

Ātri un ļoti garšīgi!