Laša salāti ar kivi. + Vēl piecas pavasarīgas receptes

24-03-2021

Sālīts lasītis, saldskābi augļi, citrusu-medus mērce un nedaudz rīvēta Parmas tipa siera. Ja tevi nebaida oriģinālas kombinācijas, noteikti izmēģini!



Sastāvdaļas

300 g mazsālīta laša vai foreles

2 kivi

1 apelsīns

2 ēdamkarotes olīveļļas

2 tējkarotes medus

Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pušķītis lapu salātu

Nedaudz ciedru riekstu

Rīvēts cietais siers – pēc garšas

Pagatavošana

1․ Sagriež zivi plānos gabaliņos, bet nomizotus kivi – aplīšos.

2․ Izspiež sulu no apelsīna, sajauc ar eļļu, medu, sāli un pipariem.

3․ Salātus saplucina ar rokām vai sagriež prāvos gabalos. Apvieno ar zivi, augļiem un riekstiem.

4․ Pārlej ar mērci, pievieno nedaudz rīvēta siera un samaisa.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Kārtainie liellopa gaļas salāti ar granātābolu sēkliņām. + Vēl piecas receptes!

Septiņas ideālas salātu mērcītes: lieliska garša, maz kaloriju. Izmēģini visas!

Vītinātu tomātu un mocarellas siera salāti. + Salātu pavārgrāmata!

Kartupeļu salāti ar kūpinātu lasīti. Mmm, kāda recepte!

Vieglie un sātīgie cepta laša un avokado salāti