Aromātisks kvass, sīpoli un garšvielas padara gaļu patiesi gardu. Recepte paredzēta 1 kg cūkgaļas.
Marinēšanas laiks — 2–3 stundas.
Sastāvdaļas
Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
1–2 šķipsniņas aso piparu pārslu
2 ēdamkarotes augu eļļas
4–5 sīpoli
1 šķipsniņa cukura
300 ml kvasa
Pagatavošana
1․ Sāli un abu veidu piparus sajauc ar eļļu. Sīpolus sagriež gredzenos vai pusgredzenos, viegli ieberzē šķipsniņu sāls un cukura.
Garšīgāk iznāks ar svaigi maltiem pipariem.
2․ Gaļu sajauc ar sīpolu masu, tad pārlej ar kvasu. Uzliek vāku un novieto ledusskapī.
3․ Pēc 2–3 stundām var cept!
Labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES
Baltvīna marināde maigam cūkgaļas šašlikam. + Vēl desmit šašlika receptes!
Piparmētru marināde cūkgaļas šašlikam. + Vēl piecas šašlika receptes sezonas startam
Šašliks slavenajā granātābolu marinādē. Varena ideja!
Šašliks medus marinādē. Sezona klāt!