Pagatavošanas laiks: 75 minūtes
Sarežģītība: vienkārši
Sastāvdaļas
2 lieli kartupeļi
Zaļie lociņi
1 ēdamkarote jogurta
Sāls, pipari pēc garšas
1 ola
50 g cieta siera
Pagatavošana
1. Nomazgā un nosusina kartupeļus.
2. Ieziež ar olīveļļu.
3. Cep aptuveni 55 minūtes 220 grādu temperatūrā.
4. Nogriež virsiņu un izņem mīkstumu no vidus.
5. Mīkstumu liek bļodiņā, pievieno olu un jogurtu.
6. Sarīvē sieru, lociņus sasmalcina.
7. Sieru un lociņus pievieno kartupeļu maisījumam, samaisa.
8. Sagatavotos kartupeļus pilda ar pagatavoto maisījumu, pārkaisa ar sieru.
9. Cep 10 minūtes.
Cepti kartupeļi ar gardu pildījumu gatavi. Labu apetīti!
Avots: Zepakanka