
Ekrānuzņēmums
Šīs gaļas kotletītes ar griķu putraimiem izdodas ļoti sātīgas un apetītlīgas. Izmēģini pusdienās vai vakariņās!
Sastāvdaļas
100 g griķu
500–600 g cūkgaļas
1 sīpols
2 olas
Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
100 g miltu vai rīvmaizes
3–4 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana
1․ Griķus novāra gatavus aptuveni 20 minūtes un atdzesē.
2․ Cūkgaļu samaļ kopā ar sīpoliem.
3․ Sajauc malto gaļu ar griķiem, olām, sāli un pipariem.
4․ Veido nelielas kotletītes, apviļā miltos vai rīvmaizē.
5․ Uz pannas sakarsē eļļu uz vidējas uguns. Apcep kotletes aptuveni 5 minūtes no katras puses, līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa.
Labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES
Kādus sīpolus labāk pievienot kotletēm? + Kotlešu pavārgrāmata
Kapātas vistas filejas kotletītes. + Kotlešu pavārgrāmata!
Zivju kotletītes ar kartupeļiem “Divi vienā”. + Kotlešu pavārgrāmata!
Vistas kotletītes ar auzu pārslām. + Kotlešu izlase!
Ar zaļajiem zirnīšiem, olām vai sieru pildītas kotletes. + Kotlešu pavārgrāmata!
Asprātīgās kartupeļu un gaļas kotletītes “Divi vienā”. + Vēl desmit kotlešu receptes!