Ķiploku eļļā cepti vistas šķiņķīši. Siekalas saskrien mutē, lasot šo recepti!

28-01-2022

Vistas šķiņķīši izdodas sulīgi, mīksti, aromātiski, ar burvīgu zeltaini brūnu garoziņu.

Sastāvdaļas

1 citrons

110 g sviesta

4 – 5 daiviņas ķiploka

Pustējkarote Vidusjūras garšvielu maisījuma

6 vistas šķiņķīši

Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

1․ Ar smalku rīvīti norīvē citrona miziņu. Sajauc ar sasildītu sviestu, sasmalcinātu ķiploku un Vidusjūras garšvielu maisījumu.

2․ Vistas šķiņķīšus vispirms ierīvē ar sāli un pipariem, pēc tam ar sviesta un garšaugu maisījumu.

3․ Liek ar foliju izklātā formā. Cep aptuveni 30 minūtes 200 °С temperatūrā.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Ļoti gards vistas gaļas pīrāgs krējuma mīklā. + Vēl piecas pīrāgu receptes

Vistas fileja itāļu gaumē. + Vēl pieci lieliski ēdieni ar vistas fileju!

Maigās un diētiskās vistas filejas kotletītes ar burkāniem. + Vēl desmit kotlešu receptes