Kefīra mīklas pīrādziņi ar biezpienu un mocarellas sieru. Tev patiks šī recepte!

12-02-2019

biezpiens_piragi

Ļoti garšīgi izdodas pīrādziņi ar biezpiena un siera pildījumu.

Sastāvdaļas
250 ml kefīra
1 ola
1 ēdamkarote cukura
1 tējkarote cepamā pulvera
3 ēdamkarotes augu eļļas
400 g miltu
Sāls
Pildījumam
100 g cieta siera
100 g mocarellas siera
200 g biezpiena
1 ola
Sāls, pipari, kaltēts baziliks

Pagatavošana
Olu sakuļ ar dakšiņu vai putojamo slotiņu kopā ar sāli un cukuru, pievieno kefīru un augu eļļu.

Iegūtajai masai pievieno miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri, un iejauc biezu mīklu.

Biezpienu saspaida ar dakšiņu.

Mocarellu sagriež mazos kubiņos, cieto sieru sarīvē.

Visu sajauc, pievieno sāli un kaltētu baziliku.

Pildījumam paredzēto olu sadala dzeltenumā un baltumā, baltumu sakuļ stingrās putās. Iecilā to siera un biezpiena maisījumā.

Mīklu sadala olas lieluma gabaliņos.

Katru gabaliņu pamērcē miltos un ar mīklas rulli izrullē plānu pankūku.

Plāceņa vidū liek pilnu ēdamkaroti pildījuma un aizspiež malas.

Kārto pīrādziņus uz pannas, kas ieziesta ar sviestu. Pārziež ar dzeltenumu un cep 180 grādos aptuveni 30 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Avots: “WomanWay”