Vienlīdz labi garšo kā ar mīkstu sieru, tā ar alu. Garšas nianses iespējams variēt, pievienojot vai nepieliekot kādas garšvielas.
Sastāvdaļas
1 kabacis
3 ēdamkarotes olīveļļas
1 tējkarote sāls
1 tējkarote ķiploku pulvera
½ tējkarote paprikas
3 ēdamkarotes rīvmaizes
Pagatavošana
Nomizo kabaci, sagriež aptuveni 1 cm biezos salmiņos.
Olīveļļu sajauc ar sāli un garšvielām, iemarinē tajās kabačus minūtes 20-30.
Apviļā kabaču nūjiņas rīvmaizē un liek uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm, kamēr kabačiem izveidojas zeltaina garoziņa.
Avots: “Lifehacker”