Kabacīši ar ķiplokiem cepeškrāsnī. Aromātiska uzkoda!

26-07-2018

kabaci_kiploki

Sastāvdaļas
200 g kabaču
3 daiviņas ķiploka
80 g siera
2 dilles
2 pētersīļu
4 ēdamkarotes olīveļļas
Malti melnie pipari
Sāls pēc garšas

Pagatavošana
Kabačus sagriež ripiņās. Sajauc kabačus ar smalki sagrieztām dillēm un pētersīļiem.

Pielej olīveļļu, pievieno saspiestu ķiploku, sāli un piparus pēc garšas.

Sajauc ar rokām.

Kārto kabačus uz cepamā papīra formā.

Cep 220 grādos 25 minūtes.

Izņem no cepeškrāsns un pārkaisa ar rīvētu sieru.

Cep vēl 5 minūtes.

Labu apetīti!