Šis dabīgais ārstniecības līdzeklis apvieno ķiploka un sarkanvīna labākās īpašības. Receptē pastāstīts, kā iegūt maisījumu, kas var novērst daudzas slimības, attīrīt asinis, nostiprināt imūnsistēmu, novērst “sliktā” holesterīna veidošanos, uzlabot sirds un asinsvadu sistēmas darbību, izvadīt no organisma lieko sāli, paaugstināt izturību un cīnīties pret dažādām infekcijām.
Ķiploks, linsēklas un medus – šī kombinācija tiek galā ar jebkuru saaukstēšanās slimību! Bet pirmām kārtām līdzeklis arī tiek uzskatīts par uzticamu palīgu dažādu vēža formu profilaksē.
Nepieciešams
12 daiviņas ķiploku
500 ml kvalitatīva sarkanvīna
Pagatavošana
Ķiploku notīra un stikla burkā sajauc ar puslitru sarkanvīna. Iesakām izmantot mājās audzētus ķiplokus, nevis lielveikalos nopērkamos ķīniešu ķiplokus, kuros ir mazāk ārstniecisko vielu.
Katru daiviņu var pārgriezt uz pusēm: tā dzēriens būs ātrāk gatavs, un tas būs arī spēcīgāks. Tomēr šādi arī garša būs īpatnējāka.
Sagatavotās burciņas aizvāko un divas nedēļas tur vietā, kur neiespīd saules gaisma. Divas trīs reizes dienā sakrata.
Visbeidzot šķidrumu nokāš un glabā necaurspīdīgā traukā.
Šo eliksīru var gatavot divas reizes gadā. Mēneša ilgumā lieto divas līdz trīs tējkarotes dienā.