Ne katra saimniece spēj pagatavot perfektu daudzpakāpju kūku, un noteikti ne katra spēj to pareizi izkārtot un izrotāt. Un, lai arī cik ļoti mēs vēlētos pārsteigt savus viesus ar savu meistarību, ne katrs to spēj. Tomēr prakse rāda, ka kūka ne vienmēr ir sarežģīta vai dārga.
Lai sagatavotu varen gardu jogurta un ogu kūku, būs vajadzīgas tikai dažas sastāvdaļas.
Cepumi – 300 g
Sviests – 100 g
Jogurts – 200 ml
Biezpiens – 200 g
Želatīns – 20 g
Ogas vai augļi pēc izvēles – 300 g
Pagatavošana
Cepumus sasmalcina un sajauc ar izkausētu sviestu.
Iegūto masu izklāj gredzenā.
Jogurtu sajauc ar biezpienu un uzbriedušo želatīnu.
Ja izmantojat saldo jogurtu, labāk nepievienot cukuru.
Masu saputo ar mikseri un uzlej uz cepumiem.
Kūku dekorē ar svaigām ogām un atstāj ledusskapī, līdz masa kļūst stingra.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Banānu siera kūka ar šokolādes mērci. Bez cepšanas!
Vieglā siera kūka ar zemenēm. + Vēl piecas receptes bez cepšanas!
Šokolādes siera kūka bez cepšanas. Tikai četras sastāvdaļas!