Šos salātus var aizdarīt ar olīveļļu vai majonēzi – katru reizi izdosies cita garša. Vienkārši, skaisti, garšīgi!
Sastāvdaļas
120 g rīsu
4 – 5 ēdamkarotes zaļo zirnīšu
200 g šķiņķa vai vārītas desas
Sāls, malti baltie pipari pēc garšas
Olīveļļa vai majonēze peč garšas
Pagatavošana
1․ Rīsus novāra 20 minūtes, zirnīšus 3 – 5 minūtes. Atdzesē.
2․ Šķiņķi sagriež mazos kubiņos. Sajauc ar rīsiem, zirnīšiem, sāli un pipariem. Pievieno nedaudz eļļas vai majonēzes.
Labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES
Ziemassvētku salāti “Svecītes”. + Vēl piecas interesantas idejas svētku ēdienu noformējumam!
Salāti “Ziemassvētku vainags”. + Vēl desmit svētku ēdienu receptes!
Kārtainie salāti “Jaungada nakts”. + Vēl piecas lieliskas svētku receptes
Kārtainie salāti “Jaungada nakts”. + Vēl piecas lieliskas svētku receptes
Olivjē salāti ar garnelēm svētku galdam. + Vēl piecas garneļu salātu recpetes!
Salāti “Meža noslēpums”. + Vēl piecas ļoti labas salātu receptes!