Garda vistas fileja ananasu laivās. Lieliska fotorecepte!

18-09-2018

Vai vakaru esi ieplānojusi pavadīt ar savu otro pusīti mājās, bet nav ideju, ko pagatavot vakariņās? Lūk, tev būs ideja!

Kas tev būs nepieciešams?
enhanced-1260-1454620012-1


1 liels ananass
1 ēdamkarote rapšu eļļas
400g vistas filejas
¾ glāze sojas mērces
¼ glāze brūnā cukura
¼ glāze medus
3 ēdamkarotes sezama sēklas
2 glāzes vārītu balto rīsu

Sāc ar ananasu
grid-cell-6837-1454620233-11
Pārgriez to uz pusēm

Pēc tam…
grid-cell-1489-1454620294-12
Izmanto karoti, lai izgrebtu ananāsa mīkstumu. Pa malām atstāj tik biezu, lai bļodiņa nejuktu laukā.

Ķeries klāt vistai
grid-cell-17007-1454685811-5
Sagriez vistas fileju gabaliņos, liec uz pannas cepties. Pēc, apmēram, 2 minūtēm pievieno sojas mērci, medu un brūno cukuru.

Tā top mērce
grid-cell-5029-1454620559-16
Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un gatavo, līdz mērce sabiezē (8 līdz 12 minūtes). Pievieno sezama sēklas.

Servē
Untitled-11
Sadali mērci abās ananāsu pusītēs un pasniedz ar vārītiem rīsiem. Labu apetīti!

Avots: “AllRecipes”