Sastāvdaļas
400 g liesas liellopa maltās gaļas
2 lavaši
2 sīpoli
300 liesa siera
3 olas
2 tomāti
250 g dabīga jogurta
Zaļumi, sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
Lavašu atloka. Sadala visas pildījuma sastāvdaļas uz pusēm. Virsū vidēji biezā kārtā liek apceptu malto gaļu ar sīpoliem.
Tomātus plāni sagriež un liek uz maltās gaļas. Pārkaisa ar rīvētu sieru un zaļumiem. Pārlej 100 g jogurta.
Lavašu sarullē ruletē. Liek cepamajā formā, pirms tam malas pārziežot ar olīveļļu. Tāpat pagatavo otru ruleti un liek formā.
Olas sakuļ ar sāli un 150 g jogurta. Ar šo maisījumu pārkaisa izveidotās ruletes.
Cep 180 grādos, izņem, kad olas pilnībā gatavas un virsma zeltaini brūna.