Garas bulciņas tiem, kuriem ir maz laika sarežģītām receptēm. Sastāvdaļas atradīsies ikvienā virtuvē.
Sastāvdaļas
350 g miltu
Pustējkarote sāls
2 tējkarotes cepamā pulvera
2 tējkarotes cukura
300 g jogurta
1 tējkarote augu eļļas
Var pievienot ogas, riekstus vai rozīnes pēc garšas
Pagatavošana
1․ Sajauc miltus, sāli, cepamo pulveri un cukuru. Citā traukā samaisa jogurtu un eļļu, pakāpeniski iemaisot miltu maisījumu.
2․ Iejauc mīklu. Pēc vēlēšanās var pielikt rozīnes, riekstus un citas piedevas pēc garšas.
3․ Izveido bulciņas un kārto tās uz pannas. Cep 20 minūtes 210 °С temperatūrā.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Bulciņas ar biezpiena pildījumu. Bērnības garša!
Ķiploku bulciņas ar zaļumiem. Gaisīgas un aromātiskas, garšos visiem!
Svaigas bulciņas brokastīs vai pie zupas 15 minūtēs