Šo ēdienu var pagatavot ļoti ātri, ja ir jau gatavi rīsi, kas palikuši pāri pēc iepriekšējās maltītes.
Sastāvdaļas
80–100 g rīsu
1 ēdamkarote augu eļļas
Sojas mērce pēc garšas
2 olas
Sāls pēc garšas
1 bundžiņa konservēta tunča
Pagatavošana
1․ Rīsus novāra aptuveni 20 minūtēs.
2․ Uz pannas sakarsē eļļu. Pievieno rīsus kopā ar sojas mērci un rūpīgi izmaisa.
3․ Olas ar dakšiņu sakuļ kopā ar škipsniņu sāls. Lej pannā ar rīsiem un, bieži maisot, apcep vairākas minūtes.
4․ Tunci saspaida ar dakšiņu. Liek pie rīsiem un maisot gatavo dažas minūtes, lai tuncis sasiltu.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Tunča salāti ar kartupeļiem un laima mērcīti. + Vēl piecas receptes!
Tunča salāti uz lapu šķīvīšiem. + Vēl piecas lieliskas tunča salātu receptes!
Kārtainie tunča salāti “Pavasara tops”. Kļūs par iecienītākajiem!
Tunča salāti ar rīsiem. + Vēl piecas tunča salātu idejas!
Tunča salāti ar olu, burkāniem un sieru “Vieglums”. + Vēl piecas tunča salātu receptes!
Salāti “Svaigums” ar tunci vai vistu superslaidām vakariņām
Tunča salāti “Brīvdienas”. + Vēl piecu tunča salātu receptes
Diētiskie tunča salāti “Nāriņa”. Tievējam garšīgi!
Kartupeļu, pākšu pupiņu un tunča salāti. Labi atslodzei!