Sastāvdaļas
Cepeškrāsnī cepti kartupeļi ar linsēklām (1 porcija, 210 kcal)
250 g kartupeļu 1 ķiploka daiviņa 2 ēdamk. olīveļļas ½ ēdamk. linsēklu (veselu) sāls pipari frisē salāti vai galviņsalāti citronu sula cukura aizstājējs
VAIRĀK RECEPŠU UN PADOMU – GRĀMATĀ “LOLITAS LABĀKĀS RECEPTES”!
Pagatavošana
Vidēja lieluma kartupeļus rūpīgi notīra ar suku un pārgriež gareniski uz pusēm.
Cepamo plāti ieziež ar ķiploku sulu, uzlej pusi eļļas, uzliek pusi linsēklu daudzuma.
Virsū uzliek kartupeļus ar griezuma vietu uz leju, apsāla, uzber piparus, pārlej ar atlikušo eļļu un pārkaisa ar linsēklām.
Cep cepeškrāsnī pusstundu.
Salātus noskalo un saplucina, aprasina ar nedaudz citrona sulas, uzlej izšķīdinātu cukura aizstājēju un sāli.
Pasniedz kopā ar kartupeļiem.
Jus vаrаt maksаt par 50 % mazак pаr еlекtroеnergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu – http://bit.do/mklat Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!