
Kadrs no video
Katrai tautai ir savi tradicionālie ēdieni, kas pašiem šķiet gardi un iecienīti, bet ne vienmēr tie ir saprotami citā kultūru pārstāvjiem. STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” ietvaros savu vērtējumu par vairākiem latviešu gaumei tīkamiem ēdieniem dod populārais brazīlietis Felipe Gabriels. Jāsaka, ka tikšanās ar dažiem letiņu iecienītiem ēdieniem brazīlieša garšas kārpiņām ir visai izaicinoša.
Kāposti ir izplatīts ēdiens arī Brazīlijā, bet kāpēc šiem ir tāda dīvaina krāsa un garša – tā tiek uztverti mūsu štovētie kāposti. Pavisam slikti iet ar kvasu – kā ar humoru atzīst Felipe, ēdienu ziņā viņš esot rasists, kam garšo tikai balta maize, līdz ar to kvasa rupjmaizes garša pie sirds neiet.
Interesanti, ka Felipe nedzerot arī alu, kas esot gana dīvaini ne tikai latviešu uztverei, bet arī viņa brazīliešu draugu lokā, tādēļ šo ieradumu viņš vēlētos kādreiz apgūt.
Bet vislielāko nepatiku brazīlietim acīmredzot izraisa viss, kur sastāvā ir sarkanās bietes – šoreiz viņš mēģinās baudīt siļķi kažokā. Varbūt tas saistīts ar viņa lielo vilšanos, Latvijā pirmo reizi nogaršojot šeit populāro auksto biešu zupu? Ārzemniekam šķitis, ka tas noteikti ir deserts, tāds smuki rozā …
To, kā brazīlietim veicās ar latviešu tradicionālo gardumu baudīšanu, skaties 1188 Play video.
LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!
“Smirdīgo grāmatu skandāls.” Nevērīga influenceres Betas piezīme sašūmē soctīklus
Žanis pēc šķiršanās prāvas salecas ar Magones advokātu
Mirkļa iegribas jeb nevajadzīgi pirkumi. Kādi tie ir Madarai Raabei un Jānim Sniedzānam?