Garšo interesantas un neparastas uzkodas? Augļi kraukšķīgā bekonā domāti tev!
Sastāvdaļas
2 āboli
100 g bekona
Cukurs pēc garšas
Kanēlis pēc garšas
Var pievienot salviju vai rozmarīnu pēc garšas
Pagatavošana
1․ Ābolus sagriež šķēlītēs, izņem serdi.
2․ Katru gabaliņu ietin bekonā. Viegli pārkaisa ar cukuru un kanēli. Sastiprina ar zobu bakstāmajiem un
pēc vēlēšanās pievieno salviju vai rozmarīnu.
Zobu bakstāmos iepriekš iemērc ūdenī uz 20–30 minūtes.
3․ Cep ābolus cepeškrāsnī aptuveni uz 10–15 minūtēm 200 °С temperatūrā.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Siera un āboli krostini, pupiņu smēriņš. + Vēl trīs lielisku uzkodu receptes!
Siļķe kažokā kā uzkodu torte. + Vēl piecas populāro salātu receptes!
Kraukšķīgi siera salmiņi. + Vēl piecas labas uzkodu receptes!
Marinēti ķiploki. Lieliska uzkoda ziemas krājumiem!
Sīpolu gredzeni ar sieru. + Vēl piecas labas uzkodu receptes!