
Ekrānuzņēmums
Mērce ar garšvielām un uzmundrinošu kafijas garšu lieliski papildinās gaļas ēdienus.
Pagatavošanas laiks
Kopā 30 min.
Aktīvais (nepieciešama jūsu līdzdalība) 5 min.
Porciju skaits 4
Sastāvdaļas
Nogatavojušies tomāti 250 g
Kafija 250 ml
Brūnais cukurs 150 g
Ābolu sidra etiķis 120 ml
Iesals vai medus 2 ēd.k.
Vorčesteras mērce 1 ēd.k.
Sāls 2 tējk.
Malti melnie pipari 1 tējk.
Malti kaltēti ķiploki 2 tējk.
Maltas sausās sinepes 1 tējk.
Kajēnas pipari ¼ tējk.
Pagatavošana
1․ Kombinē visas sastāvdaļas katliņā ar biezu dibenu un rūpīgi samaisa.
2․ Pēc vārīšanas uz minimālas uguns vāriet apmēram 25 minūtes, līdz sabiezē.
3․ Uzglabājiet ledusskapī ne ilgāk kā divas nedēļas.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Universālā mērce: garšīgas un veselīgas ābolu majonēzes recepte
Makaroni jeb pasta nekad neapniks: astoņas lieliskas mērces receptes
Dzērveņu mērce ar apelsīnu liķieri. + Vēl trīs ogu mērču receptes!
Pagatavo serbu mērcīti latviskā vārdā – “aivars”. Lieliski sader ar grilējumiem!
Mango čatnijs. + Vēl piecas izsmalcinātas mērču receptes!