![](https://www.dzivei.lv/wp-content/uploads/2025/02/pankukas_bananu.png)
Ekrānuzņēmums
Mīklas pagatavošanai vajadzīgas tikai četras sastāvdaļas. Pankūkas iznāk mīkstas un ļoti aromātiskas.
Gatavošanas laiks
Kopā 35 min.
Aktīvais (nepieciešama jūsu līdzdalība) 30 min.
Porciju skaits 4
Sastāvdaļas
Banāni 2 gab.
Olas 4 gab.
Mandeļu milti 140 g
Cepamais pulveris 1 tējk.
Augu eļļa pēc garšas
Pagatavošana
1․ Banānus saberzt biezenī. Sajauc ar dzeltenumiem, miltiem un cepamo pulveri. Šim ēdienam izvēlies ļoti nogatavojušos banānus.
2․ Samaisiet baltumus ar mikseri, līdz izveidojas stingras putas. Sajauc ar pārējām sastāvdaļām.
3․ Atstāj mīklu uz 5 minūtēm istabas temperatūrā, lai tā uzrūgtu.
4․ Viegli ietaukot pannu un uzkarsēt uz vidējas uguns. Ielej apmēram 60 ml mīklas. Cep zem vāka 2-3 minūtes. Apgriež un cep zem vāka vēl apmēram 2 minūtes.
5․ Pārējās pankūkas pagatavojiet tāpat.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Plānās pankūkas, pildītas ar biezpiena sieriņiem. + Piecpadsmit citas receptes
Kartupeļu pankūkas no piena mīklas. + Pankūku pavārgrāmata!
Burkānu pankūkas: košas, gardas, veselīgas! + Vēl piecas pankūku receptes
Biezpiena un pankūku kārtojums. + Vēl piecas pankūku receptes!
Lieliskas kartupeļu pankūciņas ar sieru. + Vēl piecas pankūku receptes!
Pankūku mīkla, kas izdodas vienmēr. Pamata recepte + desmit idejas pankūkām